Berätta inte för någon…

På Lower East side finns en hemlig bar. Den är så hemlig att den heter Please don’t tell. Först går man in i en liten snabbmatsrestaurang som säljer korv. Väl där inne går man in i en telefonkiosk och lyfter på luren. Då öppnas en hemlig dörr med en halvsur tjej i dörren som säger att hon kan ringa upp oss när de har plats. Jag drar en luring om att min svenska telefon tyvärr inte fungerar i USA och helt plötsligt är vi inne på detta superhemliga ställe. Drinkarna är helskumma och mest gjorda på whiskey och bitter, inte så goda med andra ord men trevlig bartender och mysigt ställe.

Annonser

Lämna en kommentar

Under Resa, Vi tipsar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s