Afternoon tea

En resa till London är ingen riktig resa om man inte går på afternoon tea. Den här gången valde vi Amaranto på Four season. Tog dock Anna 30 minuter att förstå att vi var på Four season. Kanske något pund dyrare (32) än många andra, men värt varenda öre. Vilken service, stämning, lokal. Under hela tiden så fick vi skönsång från en pianotjej.

Maten kanske ni undrar över. Självklart var även den något över det vanliga. Det var små briocher med organisk äggröra. Det var terökt lax på fluffigt fänkålsbröd. Och såklart fanns det scones med clotted cream och sylt. Som kronan på verket fanns det fina desserter. Som en liten citronmarängpaj att dö för och en konstnärlig blåbärscheesecake. Till kalaset drack vi champagne och jasminete i stora kannor. Lovely.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s