Weekend i London

Det händer så himla mycket i våra liv så vi inte hinner med och uppdatera, men förr eller senare så kommer det dyka upp en himla massa inlägg ifrån resan.

I torsdags så tog vi flyget till London, ännu en favoritstad. Den här gången hade vi bokat boende i Kensington, mycket trevligt område. Resan började med en snabb taxiresa till The Harcourt Arms eftersom AIK spelade Europacup. Två ale senare hade domaren blåst av matchen.

Nästa dag så utforskade vi Hyde park, shoppade så vi fick färgglada påsar. Det klassiska regnet kom lagom till vi skulle gastropuben The Angel and Crown. Riktigt trevlig meny, men seg service. Kvällen avslutades med drinkar på Sophies.

När Lillsyrran bodde i London så visade hon oss Borough market så det återvände vi till den här gången med, organiska juicer, steak sandwich, empanada samt lite turkish delight. Efter det var det afternoon tea, men det är värt ett eget inlägg. Under kvällen hann vi med och besöka 8 pubar. Bra gjort av 2 trötta. We love London.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Lämna en kommentar

Under Resa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s