Girl I’m gonna make you sweat

Igår var det då dags testa att testa bikram yoga. Jag och Eva köpte ett 4ggr kort på Let’s deal i somras och nu frös vi tillräckligt mycket för att träna i sisådär 40 graders värme. Från vänner och bekanta hade vi hört skräckhistorier om illamående, svimningar och ”helvetet på jorden”. Klart det var varmt och jag har nog aldrig svettats så mycket. Man kan tydligen svettas om både knäskålar och smalben, en ny erfarenhet. Det bokstavligen rann om hela kroppen och det var ganska svårt att hålla tag om en fot när allt badade i svett och var såphalt. Men jag led inte det minsta utan tyckte det var rätt skönt. Å andra sidan älskar jag värme. Senast jag upplevde 40 grader var i Rio så jag drömde mig tillbaka lite dit. Ser faktiskt fram emot de resterande 3 passen, kan behöva lite hetta i höstrusket!

Lite såhär såg vi väl ut…?!

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s