Bio och hamburgaren som Gud som glömde

Hösten är biotider så vi köpte oss ett biokort (gå 4ggr för halva priset på vardagar) och siktade in oss på 2 dagar i New York. Först var det dags att ladda med en burgare på relativt nyöppnade Broken på Kungsgatan. Om man gillar översaltade pommes, majonäsindränkta bröd och broskiga burgare à la frysdisken på Lidl kan man gå dit. Annars inte. Kanske är man lite bortskämd efter alla sjukt goda burgers i USA men ändå.

Så till filmen då istället som är en uppföljning på mysfilmen 2 dagar i Paris som kom för några år sedan. Nu har fransyskan hamnat i NY med sin amerikanske pojkvän och får sin exentriska franska familj på besök. Nä det är ingen Oscarsvinnare men en perfekt romantisk komedi en ruggig oktoberkväll. Sebbes kände sig som hemma i vardagsrummet och skrattade högt flera gånger. Det måste ju inte vara svårt och tänkvärt jämt 🙂

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s