Friendzzz

Som boende i Solna och med möjlighet att köpa biljetter till halva priset kände vi oss manade att kolla in invigningen av nya jättearenan. Artisteliten stod uppradad. Från The Hives, Agnes, Loreen och First Aid Kit till Sven-Ingvars och Tomas Ledin för gamlingarna. Trots det blev det en halvsömnig tillställning. Det fanns ingen riktig röd tråd, hits blandades med både okända låtar och artister. Och ljudet var halvkass så det blev inget vidare tryck. Men arenan var stor, fin och mäktig. Och vi var där. Å prinsessan var där.

Lämna en kommentar

Under Stor händelse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s