Sista dagen inne på Råsunda

Råsunda – Denna betongklump som man har kommit och älska så mycket. Det är tack vare den som vi bor där vi gör. Från balkongen har man hela tiden kunnat kolla in på Råsundas gröna gräs. Varje gång jag har gått till jobbet så har jag gått förbi och kollat in. Hela den här säsongen har vi räknat ner mot den här dagen. Det har varit sista premiären, sista derbyt, sista landskampen, sista matchen, sista målskytten.

Klockan 14:00 idag så öppnades portarna på norra för sista gången så att folk kunde gå in och få sig en souvenir. Såg igår när jag tittade in att det jag har siktat in mig på hela säsongen redan var borta. Ville ha en skylt där det stod Trappa 3 på. Hittelön utlovas. 6000 hade letat sig ut till Råsunda för att säga hej då. Det var en himla konstig stämning. Det kördes sånger, det tändes ljus och folk tog mig sig allt från gräs till stolar.

Ta 5 tysta minuter och kolla igenom videon nedan så förstår ni snart vad arenan betyder för en himla massa personer.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s