Julmarknad på Skansen

Eftersom vi missar större delen av alla julförberedelser och pyssel passade vi på att på Skansens julmarknad för att insupa lite stämning. Mor å far hängde på ut i kylan på Djurgården. Snön låg vackert på träden och det luktade gott av glögg från de små bodarna. Men vi frös. Sibiriska vindar verkade ha tagit över Skansen så man ville inte ta av sig vantarna för att plocka upp plånboken. Efter ett varv flydde vi in på Helin & Voltaire för att värma oss med kaffe och bullar. Sedan traskade vi in mot stan och kollade in NK:s julskyltning. Mysigt var det men nu är jag redo för värme. Brrr

20121201-184904.jpg

20121201-184916.jpg

20121201-184926.jpg

20121201-184937.jpg

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s