Koh Lanta

Jahopp då har man sett Phuket (eller delar av det) och Bangla street. Där finns pingpongshower, ladyboys och utrotningshotade apor man kan ta foton på mot betalning. Thailands tråkiga baksida :(. Vi åkte vidare mot Koh Lanta och här är det lugnt värre. Perfekt för oss. Vi läser böcker, dricker mangoshakes och fattar svåra beslut kring hur spicy maträtt man vågar välja till middag. Tyvärr verkar de tro att vi svennar är lite klena för än så länge har jag inte svettats trots att jag uttryckligen ber om spicy papayasallad. Kommer antagligen få äta upp detta uttalande snart…

Lämna en kommentar

Under Resa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s