Kritvita stränder på Koh Kradan

Har du fått vykort skickade till dig ifrån Thailand som föreställer snövita stränder och turkost vatten så är det roligtvis tagit ifrån den här ön. Koh Kradan är 4 km lång och 1 km bred. Man kan gå längst strandpromenaden på öns östra sida sen finns det två stigar som tar oss till andra sidan, via Joes ”lost paradise” som ligger mitt i skogen där konstigt nog några väljer att bosätta sig.

Vill ni ha en liten stund för er själva så är det här helt rätt ställe. Max 100 turister som är utspridda på öns 6-7 ställen. Vi bor på Kradan beach restort (400 kronor/natt). Bredvid det ligger öns kändaste och även dyraste ställe, Seven seas resort, där kostar en natt lika mycket som våra tre. Man kan låna snorklingutrustning och kolla på Nemo som simmar omkring vid revet som ligger 20 meter ut när det är ebb.

Något som står på schemat imorgon är att låna kajaken och ta en runda runt ön. Vi har det grymt bra, men det händer lite för lite, men det kanske är exakt vad en utjobbad kropp behöver.

Annonser

Lämna en kommentar

Under Resa, Vi tipsar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s