Farang i Ao Nang

Även om folktomma paradisöar har sin charm kan man få lite lappsjuka. Nästa stopp blev därför Ao Nang utanför Krabi, en turistort med mycket svenskar (farang=vit turist) bland annat våra vänner Fredrik och Karin som vi mötte upp! Tillsammans hyrde vi en longtailbåt och gjorde utflykter till bland annat grannstranden Railay och finfina öarna Chicken Island och Tup Island. Sistnämnda ön är minimal och har en parkvakt med sjukt jobbiga smackande tics men inte desto mindre vacker. Det är lite såhär drömmen om Thailand ser ut. Kritvit sand, kristallklart vatten och färgglada fiskar som simsällskap. Vi gjorde några andra östopp också och när man blev hungrig var det bara att vada iväg till en mat-longtailbåt där de wokade ihop en pad thai och mixade en mangoshake. Kvällarna ägnades åt fotmassage, bananpannkakor från gatustånden och sjukt stark papaysallad. Inte så dumt med semester ändå.

Lämna en kommentar

Under Resa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s