Krogveckan

Det var inte bara biovecka utan inledning på Krogveckan i fredags. Det är en återkommande tradition och i år inledde vi med Sue Ellen i Vasastan. För ynka 200kr fick vi en trerätters meny! Först kom lite knäcke med stark senap och en burk ljummen surkål. Gillar när dom inte snålar in på sådana detaljer bara för att man äter ett erbjudande. Sen kom en charktallrik med picklade kantareller och grönsaker till, gott och en lagom lätt inledning till kvällens huvudrätt-wienerschnitzel med rödvinssky och en ljummen potatissallad med kapris och bacon. Gott och rustikt! Hyfsat tung mat men vi tryckte såklart ner efterrätten som ingick- strudel med nötter aprikoser. Nöjda över prisvärd mat och väldigt trevlig service rullade vi hem till Solna.

Lämna en kommentar

Under Vi tipsar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s