Dags att röra på sig

och då menar jag inte träna för det har jag inte gjort på 13 månader. Vi har bestämt oss för att skaffa några fler kvadratmeter och bo på. Efter att ha förlorat några budfighter så hade vi äntligen tur.

Efter lite slötittande på hemnet så såg vi en omvisning som var exakt vad vi ville ha. En lägenhet på 86 kvadrat, med balkong, helt nyrenoverad och den ligger i Solna. Vi trippade dit och mötes av en trevlig mäklare och nästan inte spekulanter. Precis som vi vill ha det. Vi signa upp oss och väntade in samtal.

Bud på 3150 000 lades och sen väntade vi på höjning som det brukar bli, men istället ringde mäklaren och ville att vi skulle höja. Anna var stenhård och sa nej och en timme senare fick vi reda på att lägenheten skulle bli våran.

Inflyttning sker 15 maj och nu ska vi bara sälja våran.

Anna&Sebbe_Centralv Anna&Sebbe_Nylägenhet

Annonser

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s