Happy birthday

I lördags fyllde jag år. Dagen startade finfint med nybakade surdegsfrallor från vårt lilla kvartersbageri. Sedan softade jag framför Vinterstudion medan Sebbe spelade Korpmatch. Klockan 12 var det dags för dejt på stan och vi gick mot Svenskt tenn. En trappa upp har de en tesalongbland alla fina tyger å tapeter! Tråkigt nog var servicen urusel och både vår och alla bordsgrannars beställningar verkade glömmas bort. Borde inte vara så svårt att få fram en kanna te, scones och små bakverk som inte kräver någon tillagning men det tog en timme innan något fanns på bordet! Tur att det var gott i alla fall!

Jaja, vi trummade vidare mot Sibyllegatan och hyfsat nyöppnade Stockholm day spaTrevligt ställe där du betalar per 10min och själv väljer hur lång behandling du vill ha.
Jag tog en manikyr i ‘baren’ innan vi stegade vidare mot nästa ställe, Rigoletto för lite oscarsfilm! Vi såg Argo, bra actiondrama men kanske inte värdig en Oscar för bästa film som den fick ett dygn senare?! Men helt kart spännande och sevärd.

Sen shoppade vi Byredoparfym och åkte hem för en god middag och mello med chirre å smågodis. En alldeles utmärkt födelsedag helt enkelt. Tack!

Lämna en kommentar

Under Stor händelse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s