Premiär!

Vi drog till Borran över påsken för att hälsa på familjen och såklart, se allsvenska premiären mellan Elfsborg-AIK! Som upplagt för familjefejd… Arenan var fullsatt och vårsolen lyste på alla utom vår skuggläktare. AIK-fansen sjöng om fi***r, ho**r och pat**r men spelet värmde på båda håll. Det var en underhållande match som till slut slutade 2-2. Kändes ganska rättvist med tanke på att AIK tog ledningen 2ggr men IFE hade ett visst spelövertag. Om inte annat bra för familjefriden. Bra inledning på allsvenskan, nu kör vi!

20130403-192007.jpg

20130403-192022.jpg

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s