Viva España!

Det var ju inte vidare livat på den här bloggen. Å vi kan ju inte direkt skylla all frånvaro på vår son. Han sover trots allt ibland och vi hinner ju göra lite annat än byta blöjor, torka spyor och få honom att somna.

I mitten på oktober var det dags för årets bonusresa (dvs använda våra intjänade Eurobonuspoäng) Eftersom vi inte ville vara borta mer än en vecka, inte ha en allt för lång flygtur och inte flyga någon okristlig tid föll valet på Malaga. Poängen räckte dessutom till uppgradering så vi fick testa loungen och vifta med benen på flyget.

Vi hyrde en finfin lägenhet via Airbnb som låg mitt i gamla stan med massa restauranger runt kroken och 15min promenad till stranden. Solen sken mest hela tiden och det var underbart att byta höstrusk mot 25 graders värme. Vi drack sangria, åt tapas och paella och tog några snabba dopp i Medelhavet. Vi gjorde utflykter till en närliggande gammal fiskeby och åt grillad fisk. Vi åkte till Gibraltar och tittade på galna apor och spanade mot Afrika. Vi var kulturella och besökte ett gammalt arabfort och gick på Picassomuseum. Vi promenerade runt i gamla stan och på hamnpromenaden och hade en väldigt skön semester helt enkelt!

1 kommentar

Under Resa

Ett svar till “Viva España!

  1. Malaga har för alltid en plats i mitt hjärta ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s