Fars dag – a perfect day

Så kom den dag jag aldrig trodde jag skulle bli firad på. Alex och Anna gav mig dagen till ära för en gång skull lite sovmorgon. 09:30 kunde Alex inte vänta längre utan ville väcka och fira. Fick lite krämer för att jag ska se yngre ut samt en skitsnygg tröja. Min son vet sin fashion!!

Falukorv och makaroner till lunch, och sen sex timmar engelsk fotboll ifrån soffan. Som final en underbar tårta. Längtar redan till nästa år.

farsdag

Lämna en kommentar

Under Stor händelse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s