Movember

Det närmsta jag har varit att ha haft mustach i mitt liv var nog moppemuschen innan man orkade låna pappas engångshyvel när man var tonåring. Sen har jag säkert struntat i att raka mig av ren slöhet under en längre resa, men då har det varit allt eller inget. Den här gången väljer jag att spara mustasch för den goda sakens skull (insamling till forskning för prostatacancer och testikelcancer. )

November är ju även känd som Movember och det innebär att man registrerar sig på http://se.movember.com skapar en insamling, börjar månaden med och raka bort allt och sen är det bara och välja form. Siktar och hoppas på och ha en snygg ”The wisp” när månaden är slut. Nu är den dock mer lik The Trucker.

momustasch

Lämna en kommentar

Under Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s