Taco Truck Food Truck # 1

Det känns som jag har jagat den här bilen i flera år. I början serverade de bara sin mat på tillställningar och fester. Sedan fick de problem med tillståndet så det tog lite tid innan vi vanliga fick chansen att prova maten där alla som provat gav högsta betyg och jag som ”riktig taco” älskare har verkligen längtat.

För två veckor sedan hade jag en dag off från jobbet och såg att bilen tänkte servera mat vid Spårvagnshallarna. Fick med mig Anna och beställde fyra tacos (2 black beans + 2 pork) Blev inte övertygad utan nästan lite besviken.

Det skulle dock ändra sig för redan dagen efter så gjorde Taco Trucken premiär i Kista så jag tog med mig några ifrån jobbet och nu förstod jag vad alla pratade om. Bönröran lagom spicy och till skillnad från dagen innan så var porken helt grym och på toppen serverades syltad rödlök som är min nya favvo.

taco_truck2_annaochsebbe taco_truck_annaochsebbe

Lämna en kommentar

Under Restaurang

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s