Fred´s Food Truck – Food truck # 2

Nu när det inte längre finns en massa tid att testa en massa roliga restauranger kvällstid så har food truck:arna blivit min räddning. Är väldigt trött på Kista food court så försöker testa alla bilar som vågar sig ut till förorten.

Bil nummer två var Fred’s Food Truck som serverar USA-inspirerad mat och när vi fick möjlighet så var menyn begränsad till pulled pork sandwich, friterade majsnachos och veg quesadilla. Eftersom mitt första val nästan alltid är gris så blev det en pulled pork. Den serverades med en fräsch coleslaw, picklad rödlök och en äppelchutney som försvann lite bland alla smaker. Kan säkert ha berott på att jag utnyttjade möjligheten att krydda till min sandwich med tre av de ca tio såser som man hade att välja bland.

Ser redan fram emot nästa besök.

Freds_Foodtruck_Annaochsebbe

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s