Nyår

Då har ännu ett år passerat, ett väldigt händelserikt år, med Alex och flytt som största grejer. I år skulle vi precis som förra året fira ihop med Julins. Skillnaden var bara att Norrman och Lisa stod för värdskapet i en lägenhet som var som gjord för tolvslaget. En enorm balkong på åttonde våningen. Den gjorde att vi förmodligen hade en av Stockholms skönaste och bästa platser för att kolla in när alla dårar kastar bort pengar på fyrverkerier.

Kocken och konditorn hade fixat ihop en meny värd en finkrog. Det var löjrom + anklever canapéer, hummersoppa, oxfile Rossini och fyra små desserter och till desserterna serverades det världens dyraste kaffe – Kopi Luwak som till och med jag var tvungen att testa. En grym kväll och nu ser vi fram emot 2014

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s