Frick & Hagberg Food truck #3

Det var förra veckan och vi var som vanligt på väg till den foodtrack jag har ätit mest på fast konstigt nog inte skrivit något om, men det kommer. På vägen så får vi syn på en ny bekantskap, det var en snygg silvrig bil som serverade hamburgare och inte vilka hamburgare som helst, De bästa bland food truckarna

De här båda killarna från Lund kunde sin grej. Allt var ekologiskt, från kött till pommes och tillbehören kändes extremt fräscha. På menyn fanns tre burgare, orginal, vegetarisk och rökt som alla tre kostade 75 :- menyn 100 :- då ingick dryck och pommes, som var de godaste jag har ätit i Sverige. Maten fick man i en påse som visar att de har tänkt på det mesta och har koll på små detaljerna. Det är sånt som gör att det kommer sluta med succé för Frick & Hagberg på Stockholms gator.

menyn

frick_2

frick_hagberg

Annonser

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s