Singapore

Efter en lång flygresa som Alex klarade bäst av oss alla (han sov mest) landade vi till slut i Singapore. Där hade vi bokat in oss på Marina Bay Sands, bara för att de har världens coolaste infinity pool på 57:e våningen som ett tak över de tre tornen. Utöver det finns en liten shoppinggalleria under hotellet i storleken 3 NK med skridskorink och en kanal man kan åka båt på om man blir trött i benen. Just det, man byggde en egen ö för hotellet också. Med en tillhörande botanisk trädgård i Hagaparkens storlek. Känns ganska rimligt att det var ett av världens dyraste hotell att bygga. Så våra planer med Singapore var eg mest att hänga på och runt hotellet för att anpassa oss till tidsomställningen. Bor man på dyra hotell ska de utnyttjas till max!

Lämna en kommentar

Under Resa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s