Langkawi bejbi!

En timmes flygresa från Singapore sedan hade vi nya malaysiska stämplar i passen. Här på Langkawi hade vi bokat 4 nätter på Sunset beach resort på stranden Cenang. Och solnedgångarna är vykortsvackra. Maten är billig och en blandning av flera asiatiska kök, lite thai, lite indiskt, lite indonesiskt osv. Alex älskar allt men är mindre entusiastisk över barnmatsburkarna vi haft med. Ungefär som hemma alltså, klart att nylagat är bättre än industrimat!
För övrigt älskar alla Alex också, har aldrig sett så många barnkära människor. Vart vi än går dyker folk fram och ropar beejbii och vill gulla med honom. Kassörskan i kassan, servitören på restaurangen eller bara någon man möter på gatan, alla vill dom få sig ett snack med lille herrn. Och han verkar rätt nöjd med uppmärksamheten.

Lämna en kommentar

Under Resa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s