Mors dag

En av de stora fördelarna med att ha blivit mamma är såklart att man får en extra dag att bli firad på. Då jag hört många historier från Sebbes gamla extraknäck på Bofors hotell i Karlskoga har jag varit sugen på att kolla in stället. På mors dag var det alltså dags. Vi firade mammorna Björndahl och Scharfstein med en klassisk mors dagsmiddag på det gamla hotellet. Vi fick smörgåsbord till förrätt, torsk med gräddig hummersås till huvudrätt och kaffe med jordgubbstårta i salongen efter middagen. Maten var god och alla barn skötte sig exemplariskt trots lång väntetid på maten.

20140625-214454-78294417.jpg

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s