Café Pascal – En dröm för en pappaledig

Nu har jag varit pappaledig i drygt två månader och har snart ätit mig igenom norra Sthlm:s alla bullställen. Klockan 06:50 på lördagar så brukar jag och Alex stå och vänta på att konditori Droppen i Sumpan ska öppna. Jag och bagaren har blivit tjenis med varann. Det vanliga får jag höra och det innebär fyra frallor och tre bullar, varav två stoppas i påsen och en är tas i handen för att man ska orka gå hem med.

10:00 på en vardag så är det mer Café Pascal som ligger bäst till eftersom det är en lagom promenad ifrån vårat hem, plus att man kan sitta och softa i Vasaparken efteråt. Där det även finns en himla bra lekpark. Caféet drivs av tre trevliga syskon som kan det här med bullar. Kardemummabullen får toppbetyg. Lite dyrare eller rättare sagt nästan dubbelt så dyr som bullen i sumpan, men charmen på stället gör det värt det. Sen snålar de inte med godsakerna så varje tugga blir en fest.

Cafe Pascal

 

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s