#61 Shibumi

Nån gång om året försöker jag och mina gamla Halmstadvänner Lotta och Angelica få till en middag på stan. Förra veckan var det äntligen dags och valet föll på hajpade Shibumi. Stället hänger ihop med Michelinrestaurangen Esperanto och finfina sushistället Råkultur som tidigare dykt upp här på bloggen. Höll hajpen då?
Jodå vi beställde in ett gäng smårätter med asiatisk touch. Våra favoriter blev laxtartaren, softshell-krabban och miniburgarna. Till dessert åt vi miniglassar med miso- och tesmak, inte dumt alls. Trevligt ställe och god mat, tumme upp för Shibumi!

IMG_0880.JPG

IMG_0879.JPG

IMG_0881.JPG

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s