# 62 Monks

Hade lovat mig själv att inte gå hit något mer efter en händelse med en servitör för 4 år sedan som ni kan läsa om här, men nu har jag börjat jobba igen och då gäller det att hänga med när det hittas på grejer även efter kontorstider.

Monks är ett ställe man går till för att dricka öl, det ska tydligen finnas över 1500 sorters öl. Jag testade fem stycken och då i minivariant. Brukar ju gilla och testa många saker så då passade en ”halvmeter öl” som även var en halvliter öl bra. Till det så åt jag det man ska äta när man besöker Monks, dvs musslor. Händer inte så ofta att jag hamnar på ställen som serverar musslor eftersom Anna inte är någon större fan. Jag och en kollega delade på ett kg och det tyckte jag räckte fint om man inte är för hungrig. Musslorna får ett bra betyg, men serveringen är seg även den här kvällen.

Stället är ett perfekt ställe att ha en aw med några ölintresserade killkompisar och så såg det även ut den kvällen vi var där. Lätt 90 % killar.

DSC_0232 DSC_0233

Annonser

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s