Mallis!

Under de tre första veckorna i november bjöd Stockholm på 1.32h solljus. Tur att vi åkte till Mallorca en av veckorna. Vi hyrde en lägenhet i Palma i 5 nätter och en bil för lite utflykter. Tyvärr hade vi inget superväder men halvmulet och 19 grader är åtminstone bättre än helmulet och 5 grader. Vi bodde i gamla stan och hade nära till shoppingstråken och flera trevliga tapasbarer.
Vi åkte bland annat till Port Sollèr och Valdemossa och spanade in Chopins hus. Vi åkte till naturreservatet vid Cap Salines och picknickade på stranden med goda grejer från saluhallen i Palma. Och även om vi inte badade på fina sandstranden Es Trenc blev det åtminstone en kaffe i solen.

 

DSC_6845 DSC_6865 DSC_6885 DSC_6895

Lämna en kommentar

Under Resa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s