Musikhjälpen 2014

Årets mest kärleksfulla vecka var veckan som gick eftersom det var veckan som musikhjälpen drog igång.
Den här gången hade de lyckats få över buren till rätt sida Sverige. Uppsala hade fått äran att vara värd och när Julin berättade att han skulle vara med som gästkock en av dagarna så tog jag ledigt ifrån jobbet och följde med och hjälpte till.

Har ju aldrig varit på plats tidigare, men blev överraskad över hur många som jobbade ideellt och hur stor plats allt tog upp. Det var ju inte bara den lilla bur som syns i TV, nej de tog upp nästan halva stora torg i Uppsala.

Jag och Anders tog plats i mattälten och serverade Anders egna korvar med lagom mycket fett, men en en härlig potatissallad, surkål och senap. Efterfrågan var stor och kön växte snabbt, men vi jobbade snabbt och proffsigt och snart var lunchen över och den som hade betalt mest hade lagt 1100 för sin lunch. Alla pengar gick till musikhjälpen som i år samlade in pengar för stoppa spridningen av HIV.

Musikhjälpen

Lämna en kommentar

Under Stor händelse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s