#65 Oljebaren

Jonte och Julle fick ju varsin son ungefär samtidigt som jag fick Alex och efter den dagen har det inte blivit så många utgångar. Det tänkte vi ändra på genom att den första tisdagen varje månad gå ut och äta oss igenom Stockholms alla burgarställen. Har gjort bra försök innan, men man kan nog säga att det har dykt upp ett ställe i veckan de sista två åren.

Vi började med stället som många utnämner som stans bästa burgare, men innan det så tog vi en snabb öl på Pub Stringfellows som gjorde oss bara mer hungriga så direkt när vi kom in så beställde vi in lite småplock och chark för att dela broderligt på det.

Burgaren behövde vi inte vänta länge på, Grymt god, men inte en topp-5 enligt mig eftersom jag är mer för de med lite yta och som är tunna. Oljebaren kör med en liten tjockare puck. Deras egna bröd var full pott.

Kvällen avslutades med en enormt stor öl på alltid lika trevliga Peppar som är värt ett besök lite då och då eftersom de verkligen går all in när det gäller inredning och pynt vid de olika högtider vi har. Stringfellows DSC_0279 DSC_0280 DSC_0281 DSC_0283 (1) DSC_0284

Lämna en kommentar

Under Restaurang

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s