Jul 2014

Både jag och Anna hade tagit ledigt fem dagar för att nästan få tre hela veckor ledighet. Det ska man alltid tacka ja till.

Vi hyrde bil, men någon dag innan vi skulle åka ner till Borås så fick Alex vinterkräksjukan. Ingen trevlig grej så vi väntade en dag och hoppas att turen ner skulle gå bra. Det gjorde den tills vi hade två mil kvar.

Min mor och far kom även de ner och firade jul i Borås. Jag fick ”äran” att vara tomte. Alex förstod inget, medan Ludde anade något så nästa gång är det nog dags att hyra in en tomte. Anna blev sjuk på kvällen och när vi spelade tärning om julklappar så hade jag 80 % av alla julklappar när det endast återstod 40 sekunder. Slutade med att jag inte fick någon.

Kalkon på juldagen och sen firade vi en andra jul hemma i Värmland där även syrran med familj kom på besök. Älskar känslan att komma ”hem” och veta att allt är som vanligt. Självklart hann vi med en äggtoddy.

Äggtoddy

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s