Nyår

Förra nyår firades på Lisa och Norrmans balkong. Kanske en av Stockholms bästa balkonger om man gillar fyrverkerier. I år hade de lovat bort utsikten till några andra så vi och Julins hängde hemma hos oss istället.

Den här gången var det ungarna som fick styra när det skulle ätas och sovas. Gick ju sådär förra nyår. Killarna åt medan vi åt lite presnacks. Sen kände nog båda två på sig att det var en annorlunda kväll för de ville inte somna. Klockan gick, men det är ju långa och sena middagar man vill ha på nyår. Förrätten som bestod av Pelle jansson och en toast med löjrom serverades vid halv elva. Varmrätten som var hjort gick ner precis innan klockan slog 00:00. Så det första man åt 2015 var en underbar glassbomb.

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s