Berlin Marathon

Efter Vegas har jag alltid sagt att jag har minst ett till maraton i kroppen så när Drott nämnde att han skulle anmäla sig till Berlin så kunde jag inte med och tacka nej till utmaningen. Sen att ingen av de andra sju killarna gjorde samma sak var konstigt, speciellt eftersom vi hade tagit några öl. Tydligen bara jag som är tillräckligt dum för att hoppa på ett maraton.

Det här var nu över 4 månader sedan och jag började träna ganska bra i december, men sen kom januari och jag spelade en fotbollsmatch där jag bröt både näsan och stukade foten. Veckan efter fick jag lunginflammation så det har inte blivit ett enda pass på en månad och jag börjar bli lite orolig för min start. Det skulle ju inte vara första gången jag anmäler mig och sedan hoppar av ett lopp.

Snart är det bara 6 månader kvar och det får väl anses som en ganska kort stund och förbereda sig för ett maraton. Berlin iaf fullt av trevliga SPA:n

BMW_Berlin_Marathon_logo.svg

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s