# 67 Pubologi – Sex år som gifta

Tiden går fort när man har roligt.I lördags var det dags att fira att vi sa ja till varann en solig septemberdag 2009.

Julins kom över med en flaska bubbel och agerade barnvakt. Vi sa hej då och åkte in till gamla stan och Pubologi. Där möttes vi av en varm lokal med i stort sett bara ett enda långt bord vilket är något av min mardröm, men som tur var fick vi ett japanskt par till höger och till vänster var det tomt.

Den trevliga personalen hällde upp varsitt glas bubbel och kom in med tre smårätter, Anklever, Regnbågsöringsrom och Ankmajonnäs. Perfekta starters.

Som första rätt var det en rå torsk, med fänkål och ett härligt skum av mandelmjölk. En rätt som visade sig hålla riktigt hög klass, men ”sämst” av kvällens. Det säger något om kvaliteten på maten.

Lökrökt oxtartar, picklad fläderblom & hjärtmusslor, ahhhh. Älskade den rökta smaken, sen har jag inte varit med om något som inte har blivit godare picklat, stämde även med fläderblom.

Grillad grisnacke, grillad spetskål, pistage & kryddig aigre doux-jus
Just gris och kål är mina två favoriter, handen i handsken, smaker som gifter sig och allt det där.

Komet-shu, körsbär, karamell & mandel – Brukar inte vara så himla mycket för desserter, mer Annas grej, men den här var ett WOW.

5/5

Bubbel IMG_20150907_134455 IMG_20150907_134648 IMG_20150907_134734

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s