Sista sången

Kent har funnits med oss sedan 90-talet. Från Kräm och Blåjeans och Isola på gymnasiet. Ingen i klassen förstod riktigt storheten i 747 då. Vi har stått vitklädda på Stadion, med lera upp till knäna på Gärdet. Kent är helt klart det band vi sett flest gånger. Nu var det dags för allra sista avskedskonserten 16 dec 2016. Konserten bjöd på en mäktig ljusshow med tigrar, stegrande hästar och barnzombies som kom gående mot oss. Jocke Berg var lika fåordig som vanligt. Men när 37 000 sjunger med i Musik nonstop eller Sverige, Sverige får man gåshud. Vi saknade en del gamla klassiker men det var helt klart ett värdigt och mäktigt avslut. Hejdå Kent.

Lämna en kommentar

Under Stor händelse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s