Hej Aussie!

Så länge vi planerat. Så många gånger vi skypat. Så många gånger under ett halvårs tid Alex frågat när vi ska åka till Alice egentligen och om vi ska åka tåg dit. Det gjorde vi inte, vi tog flyget. Efter en hektisk språngmarsch på Frankfurts flygplats kom vi fram till Singapore väldigt många timmar senare. Vi åt nudlar, tog en Singapore Sling på Raffles  vid och sov ut i skön hotellsäng. Vi hängde i Marina Bay gardens, precis som 3år tidigare. Alex lekte i vattenlandet och vi åt satayspett vid vattnet.

Efter åtskilliga timmar på Changi Airport (flyget var såklart försenat) flög vi vidare mot Sydney. Rebecca och Alice kom och hämtade oss sen bar det av mot Turramurra utanför Sydney. Så härligt att få se huset, trädgården och hönorna på riktigt. Och familjen Rennie såklart. Så konstigt att Alex har en kusin på ett år vi inte ens träffat. Och när vi kom började Oscar styla med att gå!

Att fira jul med att bada på stranden, äta ostron och dricka champagne må vara rätt annorlunda men fasen vad härligt!

Lämna en kommentar

Under Resa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s