Melbourne

Dag 1 Dagen D aka 40år checkade vi in på Treasury on Collins i Melbourne. Vi fick ett stort rum i halvetagage. Vi var nöjda över att Alex hade egen säng och slapp sparka  på oss. Alex var nöjd över badkar med tillhörande badanka. Temperaturen ute låg på 39grader och min på ungefär detsamma efter en otajmad förkylning, vi skulle ju fira!

Vi firade i alla fall med bubbel och fina bakelser från Laurent boulangerie. Vi tog en vända på stan bland spårvagnar och längst med floden. Sebastian fick återuppleva gamla minnen från Australian open 2001 och gå på samma uppladdningsbar som då. Alex bestämde att födelsedagsmiddagen skulle vara pizza så det fick det bli. Dock en finpizza, vedeldad och med scampis.

Dag 2 Nu var det dags för strandhäng! Vi tog en Uber till Brightonstranden känt för sina färgglada badboxar, dvs små färgglada strandbodar. Det var varmt idag med och havet lagom svalkande. På kvällen beställde vi in ett gäng asiatiska rätter på Chocolate Buddha. God mat och bra läge vid ett torg utan bilar för 3-åringar med spring i benen.

Dag 3.Närmare 40 grader idag med så vi bestämde oss för Melbourne aquarium. Det var riktigt kul för hela familjen med är allt från rockor till pingviner. Roligt också när vi kunde färglägga en fisk på en teckning, scanna in den för att sedan se den simmande på helväggsskärm.

Lämna en kommentar

Under Resa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s