Åre

Efter ett uppehåll på sisådär 20 år var det äntligen dags för fjällsemester igen. Sebbe har varit skeptisk till snö och kyla men när han hittade snygga skidkläder och annan utrustning att shoppa var han redo. Vi hade bokat en stuglägenhet i Åre Björnen och möttes av 2m snövallar.

Alex gjorde debut i Valles skidskola och var taggad till tänderna. Efter bara någon dag åkte han knapplift själv, svängde och bromsade och hade dessutom skaffat sig en beundrarinna han fick kärleksbrev från.

Åre bjöd på kyla, sol varje dag, vackra vyer och perfekt skidåkning. Vi varvade skidåkning med hundslädetur på fjället och bad på Holiday club. Åre får fem plus för naturupplevelsen, skidåkningen och grymma skidlärare i skidskolan +++++.

Annonser

Lämna en kommentar

Under Resa, Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s