Sebbe

Det börjar närma sig bröllop, en stor dag för dig. När visste du att det skulle bli ni två?
Två sekunder efter att Anna hade stigit ut ur tåget. Klockan 11:20 den 27 oktober 2001 (Den dagen som Bajen vann SM-guld, men en gång är ingen gång) eller så var det när jag mötte upp Anna på centralen några tågresor senare. Var någon minut sen, för första gången i mitt liv, och när jag halvsprang fram till henne så utspelade följande scen. Allt runt omkring stannade upp och det liksom strålade om henne som en gloria och jag var tvungen att stanna upp och beundra henne. Då kommer det fram en alkis och säger ”sluta aldrig älska den där tjejen” och det kommer jag aldrig att göra.
Hur gick frieriet till?
Första gången jag friade var ifrån Bali. Det var lucia och vi hade efterfest i bubbelpoolen. Fick ett ja några timmar senare. Den riktiga gången möttes jag bara av skratt. Det var lucia den här gången med. Jag hade klätt ut mig till stjärngosse och kom in och sjöng på morgonen. Avslutade med att gå ner på knä och vet än idag inte vad jag fick för svar för hon skrattade som sagt bara.

Vad är det bästa med Anna?
Hon är grym på att laga mat. En av få tjejer som verkligen verkligen förstår sport. Är grymt allmänbildad och står ut med mig. En helt otrolig tjej.

Önskelåt till bröllopet:

Ett svar till “Sebbe

  1. Malin

    Hej!
    Vi tackar så hjärtligt för inbjudan!! Blir perfekt för oss som kan rippa era idéer rakt över till vårt eget bröllop 😉 (när nu det blir av..).

    Stort grattis! Vi ser fram emot det här mycket mycket!! Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s